Trots op onze Sponsors!

Hier een overzicht van onze sponsoren. Wij bevelen deze bedrijven bij u aan. Koopt u bij hen, dan steunt u ons!

SeaVsat.

SeaVsat verbindt mensen op zee, waar ook ter wereld.

Royal Huisman Shipyard.

Royal Huisman Shipyard, builders of luxurious custom-built aluminium sailing and motoryachts with a length of 18 – 55 metres. Individually unique yachts, built to the highest standard with one thing in common….. vision.

John P. de Wit Assurantiën bv

John P. de Wit Assurantiën is een middelgroot assurantiekantoor. Ons kantoor is groot genoeg om zelf schades direct af te handelen, maar niet te groot om elke klant persoonlijke aandacht te geven.

Hoekstra Assurantie

Hèt makelaars- en assurantiekantoor dat al meer dan vijftig jaar een begrip is op Urk. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een heel scala aan verzekeringen en financiële produkten. Hoekstra Assurantie is hoofdsponsor van de Hoekstra Assurantie SloepenRace 2016.

Zeeman Mariflex.

Zeeman Mariflex is een jong en dynamisch uitzendonderneming en is voornamelijk actief in de sectoren bagger, offshore, binnenvaart en GWW. Zeeman Mariflex was in 2015 hoofdsponsor van de ZeemanMariflexSloepenRace (VuurtorenRace.)

Rondal.

Rondal produces, supplies and installs complete custom packages of masts and booms in aluminium or composite with standing rigging in rod or wire and running rigging spliced to size.

KLIF18 Jeans en Sport

Voor goede service en de beste merken moet je gewoon op Urk zijn. Bij KLIF18 slaagt u altijd!

Mulder Transport b.v.

Mulder Transport b.v. is een transport- en expeditiebedrijf dat gespecialiseerd is in vervoer en distributie van levensmiddelen.
U kunt het zo gek niet bedenken, van verse vis tot gebak met slagroom, Mulder Transport vervoert het, tot volle tevreden.

International Paint.

International Paint, wereldwijd marktleider in Marine, Protective, Jacht en Aerospace Coatings.

Autobedrijven van Slooten.

Alles voor uw mobiliteit! U rijdt Van Slooten. Gevestigd in Urk, Emmeloord en Lelystad.

OPH

OPH is sponsor van de domeinnaam registratie, hosting en bouw van deze site.