Oproep aan alle sloeproeiers van Nederland!

De 24 uur van Sailwolde wordt gehouden op 4 en 5 juli.

Het evenement Sailwolde, dat gehouden wordt rondom Zeewolde, heeft een nieuw fenomeen er bij gekregen.
 

24 uur roeien voor een goed doel.

 

Het principe is simpel, in 24 uur zoveel mogelijk kilometers afleggen. Dit dan met zoveel mogelijk ploegen om er ook een wedstrijd van te maken. De afgelegde kilometers worden gesponsord door het bedrijfsleven en je kunt een mooi bedrag overhandigen aan een goed doel. De ploegen moeten rekening houden met ongeveer 4 uur totaal roeien.

 

Er is een leuke prijs ter beschikking gesteld voor de ploeg die de meeste kilometers in deze 4 uur weet af te leggen. Er is door de sponsors een weekendje in een vakantie park, voor de gehele ploeg, beschikbaar gesteld.

 

Het goede doel is, stichting Colombine, een tehuis in Swifterbant dat vakantie bied aan zeer zieke kinderen. Zie hieronder meer hierover.

 

Sailwolde is een groots evenement waar veel bezoekers op af komen (naar verwachting zo'n 50.000). Regionale en misschien ook wel nationale radio en tv zullen aanwezig zijn om verslag te doen van dit evenement. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden bekijk dan de site van het sloeproeien. Bellen kan ook. Mirjam Kuipers geeft graag alle informatie die je maar weten wil. (036-5225699)

 

Nog even wat meer over Stichting Colombine;
Het Colombinehuis is een vakantiehuis voor ?zorgkinderen? (langdurig ziek, gehandicapt, sociale problematiek) in Flevoland. Samen met hun ouders/ verzorgers, broertjes en zusjes mogen zij 5 tot 10 dagen een wereldreis maken in het Colombinehuis. Acht appartementen, die ieder een cultuur van een land weerspiegelen, zorgt ervoor dat je in Thailand, Kenia of bijvoorbeeld India logeert. Er wordt een animerend programma geboden en nationaal en internationaal gegeten. Doordat het Colombinehuis een sponsorproject is, geen overheidssteun ontvangt en zij haar gasten -ongeacht financi묥 draagkracht- de mogelijkheid voor een onvergetelijke vakantie wil blijven bieden, is er natuurlijk doorlopend steun nodig.

 

Zoals misschien bekend, voert de Stichting Colombine ook actie voor een stabiel, veilig en aangepast zeilschip, zodat we de gasten van het Colombinehuis een onvergetelijke ervaring ? een zeilavontuur op de Randmeren, IJsselmeer en verder ? kunnen laten beleven. Door de beperkingen van de kinderen (bijv. een rolstoel) is dit vaak een ervaring, waar de kinderen alleen maar van kunnen dromen. Deze dromen willen wij samen met U en velen anderen tot een werkelijkheid maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ fourenfifty = threeensixty

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.