Aktueel: VuurtorenRace 2017

Zaterdag is het Urkerdag! Dat betekent voor Roeiploeg Urk dat het weer tijd is voor de VuurtorenRace. Dit jaar is vooral speciaal voor ons omdat de race genomineerd is voor de hoofdklasse. Dit houdt in dat “onze” VuurtorenRace vooral in trek is voor roeiteams die actief zijn in de hoofdklasse omdat deze wedstrijd meetelt voor het Nederlands kampioenschap. We verwachten 47 roeiteams. Dit betekent dat er bijna 500 roeiers op bezoek komen. Het wordt dus druk!

De race is dit jaar een traject van ongeveer 15 kilometer. De route loopt om de vormt heen richting de windmolens van de Lemster dijk. De eerst twee windmolens zijn het keerpunt en hierna lijdt de route weer terug naar de haven.

Dit jaar hebben we een flink aantal sponsors gevonden die deze wedstrijd mogelijk maken. De hoofdsponsor is dit jaar opnieuw Hoekstra Assurantien. Kom zaterdag bij onze tent kijken op de haven voor een gebakken visje of een ander hapje of drankje. Onze race is live te volgen via groot scherm en het beloofd een flink spektakel te worden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

fifty − = nineenforty

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.