5-4-2014.

Een plaatje! En dat was het ook. Iedereen was het er volmondig mee eens toen het zeil van de Moby Dick werd afgehaald.

In oktober was het van start gegaan. Het hele renovatie proces van de Moby Dick bestond uit lassen, stralen, schuren, plamuren, nog eens schuren weer plamuren, verven en heel veel uren.

International leverde alle benodigde materialen om de sloep zo glad mogelijk te maken. Maar gaande weg kreeg men toch het idee dat het ontwerp iets spectaculairs moest zijn. Maar hoe krijg je dat gespoten?

Tot dat Geert Snijder van Snijder Reclame met het idee kwam om de sloep te gaan wrappen. Dus beplakken met een UV, olie en waterbestendige folie. He mooiste was dat er dan veel meer ontwerp mogelijkheden waren.

Na dat Snijder Reclame wat voorbeelden gemaakt te hebben werd het bestuur steeds enthousiaster over dit plan. De knoop werd doorgehakt. Het werd er niet makkelijker op. De huid moest nu super glad zijn om geen bobbels in de folie te krijgen. Maar met de producten van International Paint en het geduld van al die mensen die er aan gewerkt hebben kwam dit piek fijn voor elkaar.

Het resultaat werd daarom met gejuich en applaus ontvangen.

SAM_5107

Daarna ging men naar de Botterschuur voor een hapje en een drankje voor het 2e gedeelte van de presentatie. De nieuwe website.

Want ook de site heeft een metamorfose ondergaan. Met behulp van Yotta Internet Service is de site weer helemaal up to date. Jacob de Boer heeft er voor gezorgd dat alle gegevens werden over gezet en reken maar dat daar ook wat uurtjes in zijn gaan zitten.

En als klap op de vuurpijl komt er binnen 3 weken een eigen Roeiploeg Urk App in de Apple en Google Playstore. Deze is voor iedereen gratis te downloaden.SAM_5154

Na het officiële gedeelte werden er 3 leden van de vereniging in het zonnetje gezet. Te weten, Jennie Hakvoort – Slooten, Hadassa Vlot – Koffeman en Albert Jan de Vries. Deze 3 waren al meer dan 10 jaar actief lid bij de vereniging. SAM_5137Alhoewel de 2 dames nu even niet meer zo actief kunnen zijn i.v.m. zwangerschap perikelen. Zij kregen uit handen van voorzitter Auke Hakvoort (inderdaad, de man van) elk een cadeaubon uitgereikt.

Roeiploeg Urk is weer klaar voor de toekomst!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nineenseventy + = 87

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.