Eerste wedstrijd van het jaar!

Zaterdag staat de 10 mijl van IJmuiden op het programma. Deze wedstrijd is vanouds de eerste wedstrijd van het seizoen en is een mooi inkomertje voor het komend roei programma.

Deze winter waren naast de voorbereidingen op het nieuwe roeiseizoen de avonden gevuld met de bouw van een nieuwe super snelle sloep.

 

Deze nieuwe sloep zit in het eindstadium en gaat als alles meezit begin juni het water in. Momenteel zit Bart Bijma en Tiemen Romkes samen met leden van de roeiploeg bezig met de eindafwerking en het maken van nieuwe riemen.

 

26 maar zijn de sloepen te water gelaten en zijn de trainingen weer begonnen. Ook zijn er een aantal nieuwe leden bij gekomen zodat de sloepen weer helemaal vol zitten.

Echter, als de nieuwe sloep te water gaat, kunnen is er nog plaats voor zo’n 20 heren.

Als je dus nog een mooie buiten sport zoekt waarin de teamspirit van essentieel belang is dan kun je je nu aanmelden. Dit kan van maandag tot en met donderdag om 18.45 uur bij het oude havenkantoor.

 

Zaterdag dus de eerste wedstrijd in IJmuiden.

Zowel de heren als de dames doen aan deze wedstrijd mee. Voor de dames zijn er punten te behalen voor het landelijk klassement. Na een jaar in de Hoofdklasse A te hebben geroeid zijn zij nu weer ingedeeld in de Hoofdklasse B.

 

Plaats van gebeuren is de zuidzijde van het Noordzeekanaal aan de loswal bij de Kleine Sluis en de start is om 12.30 uur. Prijsuitreiking is om ongeveer 17.30 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

seveneneighty − = threeeneighty

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.