Zwartewater Race.

A.s. zaterdag roeit de Moby Dick vanuit Zwartsluis de Zwartewater Race.  

09.15 tot 11.00 uur Aanmelden in havencafé ‘t Kraantje, punt B op de detailkaart 
09.15 tot 11.30 uur Mogelijkheid van kranen, punt C op de kaart. Jachthaven Kranerweerd en bij Geertman.Volg de aanwijzingen van de parkeerwachters.
11.15 uur Palaver, aansluitend sloepen klaarleggen achter de startlijn. Zie punt D op de kaart.
12.00 uur Eerste start. Na de finish graag z.s.m. de sloep uit het water laten takelen.
15.00 uur Bungeeroeiwedstrijd voor wedstrijd- en gelegenheidsteams, 8 roeiers plus stuurman nabij havencafë ‘t Kraantje. Zie punt B op de kaart.
16.30 uur Roeiersmaaltijd en aansluitend prijsuitreiking van zowel de roeiwedstrijd als het bungee-roeien
Wedstrijdtraject:
Vanaf de start naast de haven, op het Meppelerdiep gaat het door het centrum van Zwartsluis en de kolksluis naar het Zwartewater, hier rechtsaf richting Genemuiden, denk om de boei, deze moet aan bakboord gepasseerd worden, na zo´n 2,5 kilometer net  voor de veerpont ligt een gele boei die linksom gerond moet worden, boei dus aan bakboord houden. Hier ligt een commissieschip. Vervolgens terug langs Zwartsluis. Nu is het zo´n 6 kilometer naar Hasselt, waar na de brug  wederom gekeerd moet worden, links om de gele boei, ook hier ligt weer een commissieschip. Nu terug naar Zwartsluis, via dezelfde route. Let op !!! niet bij de grote brug naar de eindstreep, maar wederom via de kolksluis naar het Meppelerdiep, waar de startlijn ook de finish is. Het totale traject is  circa 20 kilometer lang.
Roeiersmaaltijd:
Na afloop van de bungeeroeiwedstrijd kunnen de roeiers deelnemen aan de roeiersmaaltijd. Bij de inschrijving heeft u aangegeven hoeveel etensbonnen uw team voor de roeiers wilt hebben. Deze etensbonnen worden bij de aanmelding versterkt. Vanwege de organisatie is het op de dag zelf kopen van maaltijdbonnen tot een minimum beperkt. Voorkom teleurstelling en bestel op tijd !! Eigen meegenomen dranken mogen niet in en in de directe omgeving van het havencafé genuttigd worden.
Feest in havencafé “t Kraantje:
Vanaf 15.00 uur  is er muziek in havencafé ’t Kraantje.
 
De route beschrijving naar Zwartsluis.
 
Kaartje van de Jachthaven Kranerweerd. 
 
 
 
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

threeenthirty − sevenentwenty =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.