Kameleonrace

Heren en dames roeien mooie tijden in de zinderende hitte tijdens de Kameleon race in Terherne.

Deze wedstrijd waren beide teams in nieuwe shirts van Fit20. Doordat er veel sloepen uit hoofdklasse waren was er een sterk roeiveld aanwezig. De omstandigheden waren niet geheel gunstig, want er stond een flinke bries van 4/5 bft en het was tropisch warm. Deze omstandigheden maakten deze Kameleon race tot een mentaal zware race. De dames hebben deze race binnen de twee uur geroeid onder ...

Lees meer
0

Moby Dick: Respec op de Lek

Een schitterende eerste prijs in een sterk roeiveld bij Respec op de Le

Een race van 11.5 km en een race van 4.5 km op 1 dag met een tussenpauze van max 1.5 uur.Het werd knetter hard sprinten beide races.

Na Terherne waren de mannen behoorlijk stuk en hebben we maandags een uitroei training van 1.5 uur gedaan. Hierbij hebben we de wedstrijd geëvalueerd en een nieuw strijdplan voor Respec op de Lek besproken.  Er ...

Lees meer
0

Moby Dick: Lemmer

De stuurman van de Moby Dick was erg zenuwachtig voor de wedstrijd. De dag na koningsdag… Hoe hebben de mannen zich gedragen en voorbereid? Arie Post ging ook mee, het was zijn eerste wedstrijd. Jan Bennik was er ook weer bij na twee jaar in Amerika gewerkt te hebben. Verder zitten er mannen in het team die graag een biertje lusten op koningsdag.

De stuurman kon zijn geluk niet op dat iedereen zich goed voorbereid had en de motivatie en ...

Lees meer
0

Vol = Vol

Geliefden. 

De inschrijving voor de VuurtorenRace 2018 is gesloten. Het maximaal aantal deelnemers is bereikt!. Voor een ieder die meedoet: Gefeliciteerd. Jij bent er bij! Voor een ieder die een felbegeerde plek op de startlijst mist: Jammer. Zorg ervoor dat je er volgend jaar bij bent.

Wij gaan bezig om alle benodigde info op de site te krijgen. We houden jullie op de hoogte

Lees meer
0

Daar gaan we weer….

Beste Roeivrienden. Het is april en dus is het hoog tijd om het nieuwe roeiseizoen aan te slingeren. Dat wil ik bij deze dan dus ook doen….

We zijn alweer enkele weken begonnen met trainen en aanstaande zaterdag is het alweer zover: Onze eerste wedstrijd: Vechten op de Vecht.

De heren gaan deze wedstrijd roeien in de Moby Dick en de dames gaan van start in de Jan van den Berg. Voor de dames is het toch nog even spannend omdat de ...

Lees meer
0

Housten… We got a problem

Roeivrienden. Vereniging Roeiploeg Urk is getroffen door technisch probleem. Hierdoor is onze site een tijdje niet goed beschikbaar geweest. Door problemen zijn wij al onze bestanden van onze website kwijt geraakt. Dit betekend dat wij al onze foto’s en plaatjes kwijt zijn. Onze albums die wij over de afgelopen 30 jaar verzameld hebben zijn verloren gegaan door een probleem bij onze website hoster. Er zijn nog enkele opties om (een deel) hiervan weer te herstellen. Dit gaat echter enige tijd ...

Lees meer
2

Psst. De inschrijving voor de VuurtorenRace 2018 is geopend….

Ja roeivrienden en vriendinnen. Willen jullie bij de leukste sloepenrace van het jaar zijn? Wees er dan snel bij. De inschrijving is geopend!!!

Ook dit jaar is de VuurtorenRace weer genomineerd voor de hoofdklasse. Dit maakt deze race nog aantrekkelijker voor roeiend Nederland. En het maximaal aantal deelnemers is dit jaar gesteld op 50 sloepen.  

De eerste twee sloepen zijn inmiddels al ingeschreven, dus wees er snel bij en bemachtig je startplek voor deze mooie race over het IJsselmeer. 

Klik hier voor ...

Lees meer
0

Happy New Year!

Roeivrienden! Een nieuw jaar dus nieuwe kansen. Wij van Roeiploeg Urk wensen jullie veel bloed, zweet en tranen toe. Ook wensen wij jullie veel blaren, schaafplekken, open wonden en blauwe plekken toe. Kortom wij wensen jullie een mooi roeiseizoen toe in 2018! Tot ziens bij de VuurtorenRace en de ander wedstrijden!

Lees meer
0
Pagina 1 van 52 12345...»