Moby Dick: Lemmer

De stuurman van de Moby Dick was erg zenuwachtig voor de wedstrijd. De dag na koningsdag… Hoe hebben de mannen zich gedragen en voorbereid? Arie Post ging ook mee, het was zijn eerste wedstrijd. Jan Bennik was er ook weer bij na twee jaar in Amerika gewerkt te hebben. Verder zitten er mannen in het team die graag een biertje lusten op koningsdag.

De stuurman kon zijn geluk niet op dat iedereen zich goed voorbereid had en de motivatie en ...

Lees meer
0

Vol = Vol

Geliefden. 

De inschrijving voor de VuurtorenRace 2018 is gesloten. Het maximaal aantal deelnemers is bereikt!. Voor een ieder die meedoet: Gefeliciteerd. Jij bent er bij! Voor een ieder die een felbegeerde plek op de startlijst mist: Jammer. Zorg ervoor dat je er volgend jaar bij bent.

Wij gaan bezig om alle benodigde info op de site te krijgen. We houden jullie op de hoogte

Lees meer
0

Daar gaan we weer….

Beste Roeivrienden. Het is april en dus is het hoog tijd om het nieuwe roeiseizoen aan te slingeren. Dat wil ik bij deze dan dus ook doen….

We zijn alweer enkele weken begonnen met trainen en aanstaande zaterdag is het alweer zover: Onze eerste wedstrijd: Vechten op de Vecht.

De heren gaan deze wedstrijd roeien in de Moby Dick en de dames gaan van start in de Jan van den Berg. Voor de dames is het toch nog even spannend omdat de ...

Lees meer
0

Housten… We got a problem

Roeivrienden. Vereniging Roeiploeg Urk is getroffen door technisch probleem. Hierdoor is onze site een tijdje niet goed beschikbaar geweest. Door problemen zijn wij al onze bestanden van onze website kwijt geraakt. Dit betekend dat wij al onze foto’s en plaatjes kwijt zijn. Onze albums die wij over de afgelopen 30 jaar verzameld hebben zijn verloren gegaan door een probleem bij onze website hoster. Er zijn nog enkele opties om (een deel) hiervan weer te herstellen. Dit gaat echter enige tijd ...

Lees meer
2

Psst. De inschrijving voor de VuurtorenRace 2018 is geopend….

Ja roeivrienden en vriendinnen. Willen jullie bij de leukste sloepenrace van het jaar zijn? Wees er dan snel bij. De inschrijving is geopend!!!

Ook dit jaar is de VuurtorenRace weer genomineerd voor de hoofdklasse. Dit maakt deze race nog aantrekkelijker voor roeiend Nederland. En het maximaal aantal deelnemers is dit jaar gesteld op 50 sloepen.  

De eerste twee sloepen zijn inmiddels al ingeschreven, dus wees er snel bij en bemachtig je startplek voor deze mooie race over het IJsselmeer. 

Klik hier voor ...

Lees meer
0

Happy New Year!

Roeivrienden! Een nieuw jaar dus nieuwe kansen. Wij van Roeiploeg Urk wensen jullie veel bloed, zweet en tranen toe. Ook wensen wij jullie veel blaren, schaafplekken, open wonden en blauwe plekken toe. Kortom wij wensen jullie een mooi roeiseizoen toe in 2018! Tot ziens bij de VuurtorenRace en de ander wedstrijden!

Lees meer
0

Bedankt! Thanks! Danke! Merci!

Schöne leute. Wij willen jullie bedanken voor het steunen van onze vereniging in de afgelopen tijd. Jullie hebben ervoor gezorgd dat onze acties van afgelopen tijd een succes zijn geworden.

De stroopwafel actie was een daverend succes. De straufwaffels waren dan ook niet aan te slepen. Daarvoor bedankt!

Bij de Jumbo hebben jullie ons ook niet laten zitten en wij hebben daar door jullie stemmen met de boodschappenactie een mooi bedrag mogen ontvangen. Bedankt!

Ook de worstenactie bij Urk in Wintersferen is een ...

Lees meer
0

Dames van Roeiploeg Urk op podium bij prijsuitreiking NK

Zaterdag 4 november werd de laatste wedstrijd van het seizoen geroeid: Muiden Pampus Muiden. Hoewel de dames en heren van Roeiploeg Urk deze wedstrijd niet roeiden, zijn de dames van de Jan van den Berg toch afgereisd naar de aansluitende prijsuitreiking van het NK sloeproeier. Dit omdat “onze” dames de derde plaats in de tweede klasse hebben bemachtigd van het Nederlands Kampioenschap. Dit resultaat is bereikt door het roeien van een uitstekend seizoen. Wij zijn dan ook supertrots op onze ...

Lees meer
0
Pagina 1 van 52 12345...»