Roeien tijdens de Wereldhavendagen.

Jan van den Berg en de Moby Dick roeien a.s. zaterdag de Maasrace in Rotterdam.

De Maasrace was een wedstrijd over 22,5 kilometer. Deze is door de aanwezige evenementen nu ingekort naar 15,3 kilometer. De massale start is om 13.00 uur De eerste finish zal om ongeveer 14.20 uur plaatsvinden.

De Maasrace 2005 wordt dit jaar vanaf de prachtige nieuwe locatie op de Lloydpier en met gebruik van de nieuwe hoofdvestiging van de Scheepvaart en Transport College-Group georganiseerd. In de zomer zijn de vestigingen Willem Buytewechstraat, Pieter de Hoochweg, Waalhaven Z.z 4, Soerweg en Japarastraat ontruimd en zijn de opleidingen en alle ondersteunende diensten in de nieuwbouw ondergebracht. Het schitterende gebouw, een parel in de kroon van de wereldhaven Rotterdam wordt 30 september a.s. officieel geopend.

De prijsuitreiking zal dus in dit nieuwe gebouw plaatsvinden om ongeveer 17.00 uur.

De race is goed te volgen. Er wordt eerst 7,5 kilometer tegen de stroom geroeid om daarna een boei te ronden en zo weer met de stroom mee te finishen. Vanaf de kant en de bruggen kan men de roeiers dus goed aanmoedigen.

Naast de sloepenrace zijn er nog vele festiviteiten tijdens deze Wereldhavendagen. Een goede reden om naar Rotterdam te gaan!

Nog meer info kunt u krijgen door op de site van de organisatie te kijken. www.maasrace.nl

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ twoentwenty = sixentwenty

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.