Vereniging Roeiploeg Urk genomineerd.

Met het insturen van hun sportinitiatief dingt Vereniging Roeiploeg Urk nu mee naar een cheque van 500 euro! Afgelopen visserijdagen heeft Vereniging Roeiploeg Urk het initiatief genomen om met een roeisloep te gaan bungee roeien. Vereniging en bedrijven konden zich in schrijven voor dit fenomeen. Men moest met de sloep, die aan een elastiek vast zat, proberen om zover mogelijk te roeien.

Dat dit een groot succes was getuigen wel de foto?s die u op deze site kunt bewonderen. Ook werd er geldelijk een bedrag binnen gehaald waarmee de damesploeg verder ondersteund kon worden.

Dit heeft geresulteerd in het feit dat deze dames furore hebben gemaakt in het landelijke klassement. Zij komen nu uit in het een na hoogste klassement van de Federatie Sloeproeien Nederland. Met het resterende bedrag heeft de vereniging de Jan van den Berg weer helemaal opgeknapt. Ook die foto?s zijn op deze site te zien.

Dit initiatief is voorgedragen aan Flevolandse Sportverkiezingen. Deze zullen aanstaande maandagavond in de Meerpaal in Dronten tijdens de sportverkiezingen bekend maken welke vereniging er voor het beste sportinitiatief in aanmerking zal komen.

De vereniging met het beste sportinitiatief wordt dan beloond met een prachtig kunstwerk en een cheque van 500 euro.

Dit wordt een spannende avond voor onze vereniging!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

eight + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.