Zaterdag Roeisloepen Race Grou.

01 mei 2006.
Komende weken zullen, vlak na elkaar, twee wedstrijden worden geroeid. Allereerst staat a.s. zaterdag Grou op het programma en volgende week zaterdag zullen de roeiers in Lemmer te vinden zijn.

Roeisloepen Race Grou is een wedstrijd van ruim 20 km. Het parcours voert de sloeproeiers o.a. over het Pikmeer en de Venen om dan via het Prinses Margriet Kanaal weer te finishen in Grou. Een schitterende tocht voor de roeiers, dwars door natuurgebieden, smalle watertjes etc.

Wat begon met 19 sloepen is inmiddels uitgegroeid tot een nationaal bekende wedstrijd waar de top van Nederland aanwezig zal zijn. Ruim 60 sloepen uit de verschillende klassementen zullen hier strijden voor punten in het Landelijke klassement.

Aanstaande zaterdag zal de eerste start om 12.00 uur plaats vinden. Dit gebeurd bij jeugdherberg Oer?t Hout. Er zal om de twee minuten gestart worden door twee sloepen per keer. De verwachte start tijd van de Jan van den Berg is ongeveer 12.15 uur. De Moby Dick zal ongeveer als laatste starten.

Het dagprogramma kunt u hier bekijken.  

Graag tot ziens in Grou!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

forty + = nineenforty

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.